Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Ben jij zelfstandig ondernemer? Probeer shortlease voor ZZP’ers!

Shortlease zzp

Je kent het wel: als zelfstandig ondernemer weet je nooit zo goed wat je het volgende jaar staat te wachten. Shortlease voor ZZP is precies daarop ingericht. Want het onzekere maar ook spannende bestaan van de ZZP’er is waarschijnlijk iets waar jij bewust voor hebt gekozen! En daar sluit een flexibele autolease het beste op aan.

Shortlease ideaal voor ZZP

Shortlease zzp

Traditionele overeenkomsten voor een leaseauto zijn vaak langer dan waar men zich op vast wil leggen. Want juist jouw bestaan als ZZP’er maakt dat je niet kunt garanderen dat je gedurende twee jaar die auto nodig hebt of wil betalen. Misschien ben je wel een seizoenswerker. Of zoek je alleen een auto omdat je een tijdelijk project hebt ver buiten je woonplaats. Speciaal voor mensen zoals jij is shortlease voor ZZP’ers in het leven geroepen. 

Waarom dan?

Omdat je veel minder verplichtingen hebt dan bij een traditionele overeenkomst. Je kunt in sommige gevallen al na 30 dagen opzeggen! Voor jou is het wellicht gunstig om ook een contract te kiezen dat je snel op kunt zeggen, dus bijvoorbeeld per dag of week. Zo weet je dat je nooit lang betaalt voor een auto die stilstaat. 

Shortlease zzp

Bovendien zijn er talloze auto’s beschikbaar in een shortlease overeenkomst. Als jij speciaal voor dat halfjaarlijkse project een auto wil leasen en je weet hoe belangrijk jouw opdrachtgever duurzaamheid vindt, dan kun je overwegen een elektrische auto te leasen. Ook hybride auto’s. diesel en benzine zijn te leasen.