Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Vervoer met rolstoel? Zo maak je het jezelf makkelijk

Rolstoel vervoer

Het vervoeren van een rolstoel in een gewone personenauto is al een uitdaging op zich. Met een busje heb je vaak wel de ruimte, maar niet het comfort voor de rolstoelgebruiker. Gelukkig kun je vervoer met een rolstoel een stuk makkelijker maken. Hoe? Door te kiezen voor aangepast vervoer van Freedom Auto Aanpassingen. Hier kun je kiezen uit tal van soorten auto’s, bussen en taxi’s waarmee het vervoer van een rolstoel erg makkelijk wordt. Maar ook voor de persoon in de rolstoel wordt een autorit weer aangenaam. Rolstoelauto kopen? Bekijk alle occasions en nieuwe rolstoelauto’s op onze website.

panorama vervoer

Dit zijn de voordelen

Het grote voordeel van de aangepaste auto’s en bussen van Freedom is dat je te maken krijgt met unieke oplossingen. Zo is de vloer van een aangepaste auto of bus volledig vlak gemaakt waardoor de rolstoelgebruiker op dezelfde hoogte komt als de overige passagiers. Dit zorgt er daarnaast ook voor dat je vanuit een rolstoel gemakkelijk naar buiten kunt kijken. Deze bodemverlaging heeft dus heel wat voordelen. Daarnaast zit er ook veel ruimte in deze aangepaste auto’s. Dat betekent dat ook mensen met een grote (elektrische) rolstoel gemakkelijk vervoert kunnen worden.

Je hebt de keuze uit heel veel verschillende opties. Een ander voordeel is dan ook dat je de hulp krijgt van een adviseur. Iedere situatie is anders; en ook voor jouw situatie is er een gepaste oplossing. Ben je zelf rolstoelgebruiker en wil je zelf rijden? Ook dan zijn er mogelijkheden. Ontdek ze zelf bij Freedom en maak het jezelf aangenaam en makkelijk!