Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Autorijschool verzekering

Een Autorijschool verzekering is essentieel, vooral voor nieuwe bestuurders en mensen met een slecht rijrecord. Een Autorijschool verzekering kan ook de ouders van een nieuwe bestuurder dekken voor het geval hun kind een ongeval of een auto-ongeluk krijgt. De Autorijschool verzekering dekt ook de reparatie of vervanging van uw auto als deze bij een ongeval beschadigd raakt. De kosten van een verzekering zijn afhankelijk van veel factoren zoals het rijverleden van de bestuurder, de leeftijd van het voertuig, het merk en model, uw rijervaring, de rijinstructeurs en de verkeersovertredingen die u in het verleden heeft begaan. De Autorijschool verzekering dekt ook de medische kosten en rehabilitatie van alle passagiers in het voertuig, behalve de verzekerde zelf in het geval van een auto-ongeluk.

Een van de goedkoopste verzekeringen

Uitgebreide Autorijschool verzekering is een van de goedkoopste verzekeringen die er zijn en is ideaal voor iedereen die meer dan 5 keer per jaar rijdt en voor mensen die meer dan één voertuig bezitten. Het biedt dekking voor schade veroorzaakt door het verzekerde voertuig en voor letsel van derden. De uitgebreide verzekering dekt ook de kosten van het herstellen van schade door de andere bestuurder of zijn/haar voertuig indien verzekerd en ook van het behandelen van een verwonding op de plaats van het ongeval. Een uitgebreide verzekering biedt maximale dekking voor uw claim en is daarom een ​​goede optie voor een eigenaar van een rijschool. Om de laagste tarieven voor dit type verzekering te krijgen, moet men offertes van verschillende verzekeringsmaatschappijen vergelijken.

Dolewski

Dolewski is een van de toonaangevende verzekeringsmaatschappijen in New York die verschillende soorten dekking biedt aan zowel chauffeurs als hun gezinnen. Er is een Dolewski-kortingsverzekering die wordt aangeboden aan mensen die meer dan één auto bezitten. Daarnaast biedt Dolewski ook speciale kortingen voor eigenaren van nieuwe rijscholen. Een reguliere verzekering is misschien niet voldoende om een ​​autorijschool op te zetten, dus u moet uitkijken naar Dolewski’s kortingspakketten die uw school kunnen voorzien van alle benodigde apparatuur en ondersteuning die zij nodig heeft.