Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

De webshop voor agrarische onderdelen

Wanneer je voor je bedrijf een tractor nodig hebt dan vind je op mister agri alles wat je nodig hebt. Je kan er alle tractor onderdelen bestellen en nog veel meer. Als online tractor webshop zorgen ze ervoor dat er in jouw agri behoeften wordt voorzien door het leveren van de juiste onderdelen en apparatuur. Het is belangrijk dat de machines en voertuigen blijven draaien. Wanneer je veel op het land moet werken zijn aftakas verloopstukken onmisbaar bij het uitvoeren van de werkzaamheden,Wil jij je tractor een makeover geven dan ben je ook bij Mister agri aan het juiste adres. Ga voor een blits kleurtje voor je tractor of installeer een een gps of een radio met luidsprekers. Zo kan jij de de dag swingend beginnen. 

De perfecte stoel

Als je veel op de tractor of heftruck moet zitten wil je natuurlijk ook comfortabel zitten. Bij mister agri Heftruckstoelen heb je veel verschillende opties aan stoelen. Ze hebben heftruckstoelen met en zonder armsteunen en je kan kiezen uit een PVC of een stoffen bekleding. Als je echt voor kwaliteit wilt gaan dan is het merk Grammer aan te bevelen. De Grammer Primo is een ergonomisch stoel met gevormde zitkussens en voorzien van een geavanceerd veersysteem dat trillingen en schokken beter opvangt.

Koppelen van werktuigen

Bij een driepuntsophanging wordt een topstang gebruikt. In het assortiment van Mister agri zijn de topstangen gegalvaniseerd om de de levensduur te verlengen. In vele soorten en maten zijn topstangen te koop. Je kan een topstang cat 1 kopen maar je hebt ook categorie 2 en 3. Het verschil zit hem in de gatdiameter. Categorie 1 heeft een gatdiameter van 19,2 mm, categorie 2 hebben een gatdiameter van 25,4 mm en categorie heeft een gatdiameter van 32 mm.