Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Thuis je auto opladen

elektrische auto

Wanneer je niet afhankelijk wilt zijn van een openbaar oplaadpunt, is het verstandig om een mobiele thuislader type 2 aan te schaffen. Met de lader is het mogelijk om thuis via een normaal stopcontact, je hybride of elektrische auto op te laden. Natuurlijk is het ook perfect als je onderweg geen openbare lader vindt, om toch op de plaats van bestemming je auto te kunnen opladen. Heel veel mensen gebruiken de mobiele lader om thuis de auto op te laden, en niet meer bij een openbaar oplaadpunt te hoeven staan. Natuurlijk voldoet de lader wel aan alle veiligheidseisen.

Goed beveiligd tegen overstroom

Bij het laden met de mobiele thuislader type 2 hoef je niet bang te zijn voor onder of overspanning, de lader is daartegen beveiligd. Ook wanneer er onverwachte stroomuitval is, of om een andere reden stopt de lader ermee start deze ook vanzelf weer met laden. Stroomuitval of piekstromen hoef je geen zorgen over te hebben, dat wordt allemaal goed beveiligd met een thuislader. Je auto is snel weer gereed om mee te rijden, door deze lader laad je eenvoudig de auto weer op wanneer je thuis bent. Zoeken naar een oplaadpunt is voorbij met deze praktische thuislader. 

Eenvoudig opladen van je auto

Iedereen met een hybride of elektrische auto herkent het vast wel, heb je eindelijk een oplaadpunt gevonden is deze bezet en sta je nog zonder laadplek. Van dit probleem kun je in een keer af zijn, door de aankoop van een thuislader type 2. Je rijd lekker direct naar huis, maakt gebruik van je eigen mobiele lader en binnen no time is je auto weer compleet opgeladen. De lader kun je ook eenvoudig meenemen wanneer je op vakantie gaat, om ook dan niet geheel afhankelijk te zijn van laadpunten die langs de weg staan.