Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Review Taxi Bredanaar Etten-Leur

Taxi had de juiste snelheid.

Afgelopen week heb ik een rit gehad bij taxibedrijf Taxi Etten-Leur. Ik moest van Etten-leur naar Roosendaal. De rit duurde niet te lang, geen vertraging en de taxi reed op de juiste snelheid naar de eindbestemming. Onderweg kon ik op verzoek even naar het toilet op de snelweg. Dit was geen probleem.

Airco werkte goed.

De dag waarop ik een taxi had gehuurd bij Taxi Etten-Leur was het erg warm buiten. Toen ik de taxi binnenkwam was de temperatuur erg aangenaam in de auto: Lekker koel. In andere taxi’s maakte ik weleens mee dat er geen eens een airco in zat en dat de ramen dan opengingen. In deze taxi was dat uiteraard niet het geval.

Goede bekleding

De inrichting van de auto voldeed aan alle eisen van een taxi. Zo was de bekleding van leer en was de auto schoon. Ook stonk het niet in de taxi. Bij andere taxi’s die ik heb gehad stonk het naar rook of zag de auto er soms onverzorgd uit. Hier was dat niet het geval.

Geschikte prijs voor een taxirit

De prijs voor een rit van 16,3 kilometer van station Etten-Leur naar Station Roosendaal bedroeg rond de 45 euro. Deze prijs is in verhouding met andere taxibedrijven normaal. Zeker voor de geleverde kwaliteit en service is Taxi Bredanaar wel een uitschieter voor deze prijs. Na een klein kwartier waren we er al dus dat is ook een erg goed geleverde service van Taxi Etten-Leur.