Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Vindt u uw reistijd berekenen ook altijd zo lastig?

Voor onze vereniging zetten wij al jarenlang routes uit voor verschillende oldtimerritten. Onze organisatie houdt zich bezig met het uitzetten van hoogwaardige routes langs leuke touristische trekpleisters. Daarnaast hebben wij ons ook toegelegd op de veiligheid tijdens de route. Liefhebbers die graag een toertocht zouden willen rijden kunnen onze vereniging inzetten om een mooie route uit te zetten. Hiervoor hebben wij jarenlang gewerkt met kaarten. Met de komst van begeleiders bij de ritten die worden georganiseerd is het wat betreft navigatie handig om dit digitaal te doen. We hebben daarvoor verschillende programma’s gebruikt om de route en de reistijd te berekenen. Het nadeel van de meeste programma’s is dat er niet meerdere stops te bepalen zijn waar de route langs loopt. Op deze manier zijn de mogelijkheden beperkt. Omdat wij een dergelijk programma regelmatig gebruiken en wij gemakkelijk en snel reistijd willen kunnen berekenen, hebben we onlangs een nieuw programma verkozen om deze klus te kunnen uitvoeren. Omdat men het met name belangrijk vindt dat wij reistijd kunnen berekenen, hebben we op de zoekmachine gezocht op software om reistijd te berekenen. We kwamen verschillende aanbieders tegen en hebben met verschillende bedrijven contact gezocht. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij reisafstanden.com . Op deze website hebben wij eenvoudig een programma kunnen aanschaffen waarmee wij reistijd kunnen berekenen.

Reistijd berekenen met veel gemak

Op de website hebben we veel informatie kunnen vinden over de dienst die het bedrijf verkoopt. We hebben de informatie goed gelezen en zagen dat de geboden dienst precies is wat we zochten. Reistijd berekenen is met deze dienst erg eenvoudig en daarnaast is het gemakkelijk om verschillende punten op de kaart met elkaar te kunnen verbinden. Het is met de dienst van dit bedrijf erg eenvoudig om te kunnen navigeren. Doordat reistijd berekenen met dit programma veel eenvoudiger kan worden gedaan, is het voor ons gemakkelijk om sneller in te kunnen spelen op wijzigingen die nodig zijn tijdens de ritten. We hebben contact opgenomen met het bedrijf en hebben toen onze vragen en wensen kunnen voorleggen. Toen zij ons heel vriendelijk te woord stonden en ons de informatie hebben gegeven die we op de website nog niet hadden gevonden, was de keuze duidelijk. Wij hebben toen het product afgenomen dat dit bedrijf te bieden heeft om reistijd berekenen eenvoudiger te maken. We kregen direct een mail waarin duidelijk stond aangegeven welk product we hebben aangeschaft en de betaling was ook erg eenvoudig om af te ronden. Wij hebben het product ondertussen meerdere malen gebruikt en zijn erg tevreden over het product!

Snel navigeren

Bent u ook benieuwd hoe u gemakkelijk en snel reisafstanden kunt berekenen? Gaat u dan eens:

  • Naar reisafstanden.com navigeren
  • Op de website kijken welke geavanceerde diensten dit bedrijf kan leveren
  • Overwegen of u / uw bedrijf gebruik wilt maken van de diensten die dit bedrijf kan leveren

Kijkt u ook eens naar de mogelijkheden om telefonisch contact met het bedrijf op te nemen. Wij hopen dat u net als ons goed geholpen zult zijn door dit bedrijf. De site die zij gemaakt hebben is namelijk echt heel erg handig.