Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Wilt u met een cp3 pallet gaan werken?

Ik heb onlangs de grote beslissing genomen om mijn baan op te zeggen. Ik heb deze grote beslissing genomen om mijn droom uit te laten komen, namelijk mijn eigen supermarktje open! Dit lijkt misschien een gekke droom, maar als kind was ik al erg geïnteresseerd in de verschillende supermarkten die ik tegenkwam op vakantie bijvoorbeeld. Zo Gezegd zo gedaan, ik nam een lening bij de bank en het grote avontuur kon beginnen! Van tevoren was alles al tot in de kleinste details uitgedacht, en er was dus absoluut geen ruimte voor fouten! De eerste weken liep alles eigenlijk op rolletjes, ik maakte winst met mijn net opgezette supermarkt, en alles verliep precies zoals ik het eerder al gepland had. De problemen begonnen bij de eerste keer vullen van de lege schappen. Ik werkte namelijk met houten pallets om de producten op te bewaren in het magazijn, maar deze pallets bleken veel nadelen te hebben. Zo gaven zij vele splinters aan mij en mijn werknemers, en ze zijn te zwaar om comfortabel mee te werken. Ook is ons magazijn best vochtig, en de houten pallets namen dit vocht op waardoor ze alleen maar zwaarder werden en uiteindelijk zelfs gingen rotten! Het was dus tijd voor verandering, maar hoe? Na een korte google search over alternatieven voor houten pallets kwam ik uit op de zogenaamde cp3 pallet, dit is een kunststof pallet die alles kan wat hout niet kan! Uiteraard ging ik meteen op zoek naar bedrijven die mij deze perfecte cp3 pallet konden leveren, maar dit bleek moeilijker dan gedacht. Na een lange zoektocht over de wondere wereld van het internet kwam ik uit op de website qpall-kunststof-pallets.nl. Deze website greep meteen de aandacht met zijn professionele design, de eerste indruk was werkelijk geweldig. Na wat rondzoeken op de website kwam ik het uitgebreide assortiment aan kunststof pallets tegen, waaronder de befaamde cp3 pallet! De cp3 pallet is natuurlijk precies waar ik naar op zoek was, en dit zou werkelijk de perfecte upgrade zijn voor ons magazijn. Ook was dit verreweg de beste website die ik tot nog toe tegen ben gekomen, de perfecte combi dus!

Dé plek voor uw cp3 pallet en nog veel meer

Uiteraard gingen wij na de eerste indruk van deze geweldige website, en het uitgebreide assortiment waaronder dus de gewilde cp3 pallet, meteen tot actie over. Ik plaatste mijn bestelling en alles liep op rolletjes! De prijs was ongelooflijk goed en ook het bestelproces verliep zo soepel als maar kan. De levering was snel en er was al met al helemaal niks op aan te merken!

Meer informatie?

Wilt u nou zelf in zee gaan met dit geweldige bedrijf, neem dan een kijkje op één van de volgende plekken:

  • Kijk naar het uitgebreide assortiment op de website van qpall-kunststof-pallets.nl!
  • Neem contact op met de geweldige klantenservice voor persoonlijk contact!
  • Plaats meteen een bestelling en ervaar zelf het plezier van samenwerken met dit bedrijf!

Wij hopen dat u met hetzelfde plezier in zee gaat met dit bedrijf als wij dat hebben gedaan! Kijk daarom snel even op de site.