Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Auto bestickering

auto bestickering

Auto bestickering zie je steeds meer terugkomen. Dit omdat het een makkelijke manier is om je auto te beschermen tegen kiezel stenen, bijtende stoffen zoals strooizout of vogelpoep. Maar ook om jezelf of je bedrijf te promoten. Dit doe je door middel van stickers.

Het is de meest efficiënte manier van promoten van jezelf of je bedrijf. Dit omdat je auto een soort rijdend reclamebord is geworden die altijd de aandacht zal trekken. Sterker nog is dit een soort reclame die je niet weg kan klikken zoals op het web.

Auto beletter

Ontwerp

Het is belangrijk dat je een pakkend design hebt voor je auto bestickering. Dit zodat de ogen van de klant als het ware naar je auto toegetrokken worden en zo de aandacht te krijgen. Het is van belang dat het design die je wil een makkelijk,efficiënt en opvallend is. Hierdoor krijg je sneller de aandacht van een potentiële klant maar ook zal je ontwerp van bestickering beter blijven hangen. Als je een lastige of lange naam hebt zal dit snel vergeten worden door iemand die je bedrijf voor het eerst ziet. 

Spotlight

Door een auto met bestickering sta je eenmaal in de spotlight. Hierdoor ben je automatisch verantwoordelijk voor je rijgedrag (dit ben je sowieso al). Alleen op het moment dat je met een bestickerde auto rijdt nog meer. Rijdt je op een asociale manier? Dan zal je bedrijf hier op aangekeken worden. Of is het zo dat de auto erg vies is. Dan zal men eerder geneigd zijn, te denken dat uw werkzaamheden ook niet optimaal zijn.