Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Auto poetsen in Apeldoorn? Kom naar Winston’s Car Cleaning

Auto poetsen Apeldoorn

Het is belangrijk om uw auto goed te onderhouden. Dit betekent niet alleen dat u regelmatig met uw voertuig naar de garage moet. Ook het schoon houden van uw auto is een must voor een voertuig met een lange levensduur. Kan uw auto wel een grote schoonmaakbeurt gebruiken? Dan bent u bij Winston’s Car Cleaning aan het juiste adres. Wij zijn uw expert voor auto poetsen in Apeldoorn en omgeving.

Uw moderne autowasstraat in Apeldoorn

Winston’s Car Cleaning is een moderne autowasstraat in Apeldoorn. Bij ons kunt u uw auto laten wassen, maar kunt u ook uw bestelauto, caravan, motor, bus of boot onder handen laten nemen. Zelfs als uw voertuig flink vies is geworden door intensief gebruik of slecht weer, bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij ieder voertuig van A tot Z reinigen.

Auto poetsen Apeldoorn

Vier verschillende wasprogramma’s

Komt u met uw personenauto naar Winston’s Car Cleaning voor auto poetsen in Apeldoorn, dan kunt u zelf uw wasprogramma kiezen.

Hierbij heeft u de keuze uit vier verschillende wasprogramma’s, namelijk:

–    Wasprogramma 1: schuimboog, twee keer wassen, wielwas, hotwax en twee keer drogen. Kosten: 10 euro.

–    Wasprogramma 2: twee keer wassen, wielwas, hotwax en twee keer drogen. Kosten: 8 euro.

–    Wasprogramma 3: schuimboog, twee keer wassen, wielwas en twee keer drogen. Kosten: 7 euro.

–    Wasprogramma 4: twee keer wassen, wielwas en twee keer drogen. Kosten: 5 euro.

Bij Winston’s Car Cleaning bepaalt u helemaal zelf hoeveel u uit wil geven aan de schoonmaakbeurt van uw auto.

Ook voor bestelauto’s

Wilt u uw bestelauto eens grondig onder handen laten nemen? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij wassen niet alleen personenauto’s, maar ook bestelauto’s en bussen. U kunt zelfs uw caravan onder handen laten nemen door onze ervaren experts. Na auto poetsen in Apeldoorn ziet uw voertuig er weer als nieuw uit.