Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

De lelijkste auto’s ooit

Het is natuurlijk iedereens droom om in een mooie auto rond te rijden. Een auto is er eigenlijk alleen maar voor om mensen van A naar B te brengen. Het zijn allemaal eigenlijk gewoon een groot koekblik op wielen met een aantal ramen en stoelen erin. Toch zien veel mensen een auto echt als een statussymbool. Mensen koppelen het type auto dat je hebt meteen aan een bepaalde persoonlijkheid. Je wilt natuurlijk dat dat meteen goed is. Dan kun je natuurlijk niet in een van deze lelijke auto’s aankomen. Wil je weten wat de lelijkste auto’s ooit zijn? Lees dan snel verder!

Honda Jazz

Een van de lelijkste auto’s die er ooit zijn gemaakt is de hybride Honda Jazz. Alles aan deze auto schreeuwt nee. De voorkant van de auto ziet er niet uit en het design van de auto geeft het idee dat de auto over de kop zal rollen zodra er geremd wordt. Deze auto’s zijn daarnaast ook nog niet de goedkoopste. De nieuwe auto’s beginnen namelijk vanaf 25k. Daar rij je dan een oerlelijke en kleine auto voor. Gelukkig hoef je niet bang te zijn dat alle Honda’s lelijk zijn. Zo heeft Autobedrijf Wesselink een aantal modellen Honda’s staan die wel mooi zijn. 

Fiat Multipla

Veruit de lelijkste auto die er ooit is gemaakt is de Fiat Multipla. Deze auto verdiend het niet eens om de weg op te mogen. De Multipla moest een moderne auto worden, maar het resultaat is een spuuglelijke auto die meer van Donald Duck weg heeft dan van een degelijke auto. De auto was daarentegen wel innovatief. Je kon namelijk met drie man voorin zitten. Toch sloeg de auto door zijn uiterlijk totaal niet aan en is hij nu gedegradeerd naar de lelijkste auto ooit.