Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Een Bentley garage

Bentley garage

Onderhoud

Alweer meer dan tien jaar geleden heb ik een Bentley auto cadeau gekregen van mijn inmiddels overleden opa. Ik heb het nu dan ook over een auto met emotionele waarde! Helaas is deze auto door de jaren heen verouderd en ik moest deze auto dan ook zo snel als mogelijk laten onderhouden door een specialist. Maar kon ik een specialist in Bentley auto’s vinden? Natuurlijk via het internet want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Via het internet kwam ik dan ook vrij snel in aanraking met het bedrijf: Bentley garage

Bentley garage is een gespecialiseerd bedrijf in het onderhouden en/of repareren van deze auto’s. Zodoende ben ik contact opgaan nemen met deze specialist.

Bentley garage

Vakkundig personeel!

Na contact plande ik in overleg met de specialist een afspraak in. Gelukkig kon ik een aantal dagen later al terecht. Tijdens een goed gesprek controleerde de specialist mijn auto. Hij vertelde mij dat het motorblok aan vervanging toe was. Aan de hand van de onderhoud en het vervangen van het motorblok stelde de specialist een bedrag op. Dit bedrag klonk mij als muziek in de oren want ikzelf had gerekend op een hoger bedrag. Na goed overleg heb ik deze specialist dan ook mijn auto laten repareren en onderhouden.

Achteraf gezien kan ik u vertellen dat ik een goede keuze heb gemaakt. Voor een zeer voordelige prijs is mijn auto rijklaar gemaakt en ook nog eens APK gekeurd. Bent u zoekende naar een specialist in het onderhouden en/of repareren van Bentleys? Bekijkt u dan de bovenstaande website!

Reparatie