Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Ga voor Valet Parking op Schiphol

Als je op vakantie gaat met het vliegtuig kun je gebruik maken van Valet Parking Schiphol. Op die manier kun je zelf met de auto naar het vliegveld rijden en ben je ervan verzekerd dat deze daar veilig geparkeerd staat.

Wat houdt Valet Parking in?

Als je voor Valet parkeren Schiphol kiest kun je dit van tevoren reserveren. Je rijdt vervolgens met je eigen auto naar Schiphol tot aan de vertrekhal. Denk er wel aan om een half uur voordat je arriveert even contact op te nemen. Dan staat er bij aankomst een chauffeur voor je klaar die je helpt met de bagage en vervolgens je auto naar een bewaakte parkeerplaats brengt waar hij de hele vakantieperiode blijft staan.

Snel weer naar huis

Bij terugkomst neem je weer contact op met Dutch Parkingservice. Dit kun je bijvoorbeeld doen als je op je bagage staat te wachten. Zij zorgen er voor dat je auto binnen 15 minuten bij de uitgang voor jou beschikbaar is. Ze overhandigen je de sleutels en je kunt instappen en direct met je eigen auto weer naar huis rijden.

Reserveren is simpel

Reserveren doe je eenvoudig online. Mocht er onverhoopt iets tussen gekomen zijn waardoor je vakantie gewijzigd wordt en je de auto op een ander tijdstip wilt parkeren dan kun je de Valet Parking nog tot 24 uur voor vertrek wijzigen zodat het altijd op de goede tijd is.