Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Volvo onderhoud doe je bij Autobedrijf Rutten

Auto onderhoud

Rij je een Volvo en heb je een Volvo onderhoud nodig, of is er iets aan de hand met je auto? Je kan altijd terecht bij de Volvo experts van Autobedrijf Rutten. Je kan er iedereen wel naar laten kijken, maar niet ieder bedrijf is gespecialiseerd in Volvo onderhoud. Ze kunnen een wintercheck uitvoeren waarin ze de dingen bekijken die er het vaakst kapot gaan en dingen die kapot kunnen gaan door het weer en het verschil in warmte. Zo voorkom je dat je onderweg naar je skivakantie of met min 5 midden op de weg stil komt te staan om vervolgens een uur te wachten op hulp.

auto laten onderhouden

Volvo Assistance

Als je een APK laat doen door de mensen van Autobedrijf Rutten krijg je hier meteen Volvo Assistance bij. Volvo Assistance is het equivalent van de Wegenwacht alleen dan vanuit Volvo. Dit betekent dus dat er mensen van Volvo naar jouw Volvo komen kijken. Je wordt dus geholpen door mensen met verstand en de juiste onderdelen bij zich. Zo weet je zeker dat alles goed wordt gedaan en als er iets vervangen moet worden dit met de juiste onderdelen wordt gedaan.

Reparatie auto

Occasions

Autobedrijf Rutten kan niet alleen allerlei onderhoud uitvoeren. Ze verkopen ook allerlei verschillende occasions van Volvo. Op de website kan je in 1 overzicht zien wat deze occasions allemaal zijn en wat ze kosten. Ook kan je meteen zien wat de specificaties zijn van de auto en wat de kilometerstand is.