Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

De 8 beste dashcams van 2021 met video’s

8 beste dashcams van 2021 met video's


Een dashcam is een camera die boven het dashboard van de auto wordt geplaatst om door de vooruit te kunnen filmen. Een dashcam kan helpen bij het aanleveren van bewijs voor verzekeraars. Er zijn tegenwoordig zoveel dashcams verkrijgbaar dat je door de bomen het bos niet meer kan zien. Daarom hier de 8 beste dashcams van 2021 met video’s.

8 beste dashcams van 2021 met video's

1. AZDome M10 Pro 4K


De AZDome M10 Pro staat op nummer 1 van onze lijst. Dit is de dashcam met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. De dashcam beschikt over alle functies die een moderne dashcam zou moeten hebben. Zo filmt de dashcam in 4k, heeft de dashcam wifi en beschikt de dashcam over gps. Een van de handige, moderne functies van de dashcam is dat de dashcam een touchscreen scherm heeft, waardoor hij erg gemakkelijk te bedienen is.

2. AZDome PG02


De AZDome PG02 is een dashcam met een uniek design. De dashcam beschikt namelijk over een groot, uitgestrekt touchscreen beeldscherm. In combinatie met de 720p achtercamera vormt de dashcam hierdoor een binnenspiegel waar je tot 300% beter in kunt zien dan in reguliere binnenspiegels. Verder beschikt de dashcam over veel functies.

3. AZDome M10Pro


De AZDome M10 pro is een van de nieuwere dashcams op de markt. Zeker een goede optie als je op zoek bent naar een moderne dashcam vol met de nieuwste functies.

4. Mio MiVue 798


De Mio MiVue 798 is een dashcam met erg goede beeldkwaliteit, wifi en gps. De dashcam is erg stevig en staat voor veiligheid. Perfect als je op zoek bent naar een onopvallende dashcam.

5. BlackVue DR750S


De BlackVue DR750s is een high-end dashcam. De dashcam beschikt over een hoge beeldkwaliteit en cloudopslag.

6. Mini 0906


De Mini 0906 is een zeer innovatieve dashcam en beschikt over veel moderne functies. De dashcam kan zich meten met het hoogste segment.

7. DDPai Mini 5


De DDPai Mini 5 is de beste dashcam van DDpai. Dit zie je terug in de beeldkwaliteit, functies en het design.

8. Lukas V790 2CH


De LUKAS V790 2ch is een dashcam in de vorm van een cilinder. De dashcam beschikt over zeer goede software en zit vol met handige functies.