Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Een sloopauto verkopen kan online via sloopautoverkopen.com

Als je door omstandigheden de niet zo trotse eigenaar bent geworden van een sloopauto, dan wil je waarschijnlijk ook het liefst dat deze sloopauto zo snel mogelijk uit je leven wordt verwijderd. Het is uiteindelijk enkel nog een blok aan je been, want je kunt er verder niks meer mee. Een sloopauto is total loss verklaard, komt dus ook niet door de APK en je kunt daarom dus ook niet langer in rijden. Het is wat dat betreft dus ook echt puur en alleen een auto die rijp is voor de sloop. Het enige wat jij dan ook kunt doen is je sloopauto verkopen. Maar aangezien er geen particulieren zijn die jouw sloopauto willen kopen omdat zij er net zo weinig aan hebben als jij, ben je zeer beperkt qua potentiele kopers. Je moet dan al snel denken aan sloperijen of handelaren. Een sloopauto bevat vaak nog genoeg onderdelen die nog te gebruiken zijn. Deze zijn dan ook vaak prima te gebruiken door handelaren. Maar je moet zelf als particulier dan ook maar net weten waar je moet zijn. Aangezien je voor een sloopauto nooit heel veel geld zult kunnen krijgen en je daarom dus liever ook niet heel veel moeite wilt doen om dit blok aan je been kwijt te raken, kun je het beste gewoon een beroep doen op de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Je kunt je sloopauto namelijk gemakkelijk verkopen via deze dienst door even te bellen met het nummer dat je vindt op de website van sloopautoverkopen.com. Hier kun je namelijk terecht om je sloopauto te verkopen. Dit regel je snel door simpelweg even te bellen en een afspraak te maken. Daarna hoef jij in wezen niets meer te doen om je sloopauto te verkopen. De ophaaldienst komt op het afgesproken tijdstip bij je langs om de auto op te halen. Daarna ben jij van je sloopauto af. Je krijgt dan ook meteen uitbetaald als ze de auto komen ophalen. Aangezien je toch vooral gewoon van je sloopauto af wil, is het niet meer dan logisch dat je een ophaaldienst zou betalen voor het bewijzen van een dienst. Zij komen immers langs om de auto die in wezen niet veel meer waar is op te halen. Maar in plaats daarvan komen ze dus bij je langs om de sloopauto op te halen en krijg jij er nog voor betaald ook. Aangezien je naast het bellen met ophaaldienst verder geen enkele moeite hoeft te doen om je sloopauto te verkopen, is dit uiteraard een mooie deal. 

Surf naar de site om direct je sloopauto te verkopen

Een sloopauto verkopen kan zo geregeld zijn als je weet waar je moet zijn. Mocht je deze tekst bijvoorbeeld lezen, dan weet je dat je op de site van sloopautoverkopen.com het telefoonnummer kunt vinden van de ophaaldienst. Daar kun je vervolgens mee bellen en daarna kun je meteen je sloopauto verkopen. Je kunt een afspraak inplannen wanneer het jou uitkomt. Je hoeft er niet speciaal voor vrij te nemen. 

De voordelen van Nationale Sloopauto Ophaaldienst

Mocht je gebruik maken van deze dienst, dan profiteer je sowieso van de nodige voordelen bij een sloopauto verkopen. Denk aan voordelen als: 

  • Direct uitbetaald in contanten
  • Afhalen auto ook ’s avonds en in het weekend
  • Auto direct afgemeld bij belastingdienst en RDW