Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Welke motor past bij mij?

De wind langs je voelen gaan, de PK’s die onder je door brommen, vlak door de bochten heen scheuren of juist ontspannen door het bos rijden. Het rijden op een motor is erg veelzijdig. Er zijn veel verschillende motorrijders. De een gaat voor actie en snelheid, terwijl de andere juist gat voor een ontspannen ritje over landweggetjes. Er zijn dus veel verschillende motorrijders met allen een bijpassende motor. Maar welke motor past eigenlijk bij jou? Gebben Motoren heeft een aantal motoren voor je op een rijtje gezet!

Harley Davidson

De in Amerika geboren Harley Davidson is een populaire motor. Deze motor is in 1901 ontworpen door een stel vrienden. Zij wilden een moderne motor maken waarmee het motorrijden weer op de kaart werd gezet. En dat is ze gelukt! Deze motoren zijn het symbool van pure vrijheid. De motoren profileren zich als een vlucht uit de realiteit. De Harleys zijn echt een statussymbool. Je bent met een Harley Davidson een echte biker. De motoren zijn voor de eigenaren vaak een echte liefdesbaby. Sommige eigenaren zijn zo zuinig op hun Harley, dat ze er helemaal niet in rijden. Je hebt vele verschillende modellen Harley Davidsons. Zo is er voor iedere motorrijder een geschikte Harley Davidson te vinden. 

Ducati

Een Ducati is een Italiaanse motor. De motoren staan bekend om de sportieve en staande cilinders. Je herkent een Ducati al van een grote afstand. De motoren hebben een uniek geluid en een iconisch design. De bloedsnelle motoren zijn enorm geschikt om mee te racen op het circuit, maar ook steeds meer mensen gebruiken ze als een vrijetijds motor.