Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Eindelijk mijn heftruckcertificaat!

heftruckcertificaat

Vanaf vandaag mag ik mezelf eindelijk trots eigenaar van een heftruckcertificaat noemen. Na al 2 jaar gewerkt te hebben bij een logistiek bedrijf is het me dan vorige week toch echt gelukt. Mijn baas heeft het voor me betaald, omdat ik nu nog meer werkzaamheden voor hem kan uitvoeren. Werk jij nou ook in de logistiek, zou ik je zeker aanraden om te vragen bij jouw leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.

heftruckcertificaat

Het proces

Het duurde maar 2 dagen om het heftruckcertificaat te halen. Ik kon dus al snel al mijn geleerde dingen in de praktijk toepassen. Ik heb de cursus gevolgd in Nijmegen, maar je zou hem ook kunnen volgen in Tiel. Het is maar net wat het dichtste bij jouw huis is. De kosten zijn gelijk voor beide locaties. Hoeveel het kost weet ik niet precies, omdat mijn baas het dus voor me betaald heeft. Ik denk dat je al deze info wel op de website kunt terugvinden. Ik vond de cursus erg leerzaam en goed te volgen. En niet geheel onbelangrijk, de lunch die erbij zat was erg lekker. Nu ik dit certificaat gehaald heb, wil ik zeker nog doorgaan met andere certificaten halen zoals vorkheftruck veiligheidscertificaat.heftruckcertificaat

Over Wesseldijk

Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk is erg professioneel. Er werd naast de theorie ook veel ingegaan op de praktijk. De praktijk is natuurlijk wat je uiteindelijk gaat beoefenen en daarom erg fijn dat hier zoveel aandacht aan besteed werd. Ik zou iedereen in de logistieke sector aanraden om eens te kijken naar het aanbod van opleiding van Logistiek Opleidingcentrum Wesseldijk!

Meer verhalen