Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Lease auto voor ondernemers: hoe financier je dat?

Auto van de zaak

Ben jij op zoek naar een lease auto voor ondernemers? Dan ben je je waarschijnlijk al goed aan het inlezen. Zeker als zzp-er of kleine zelfstandige is een lease auto een hele stap. De belangrijkste vraag is dan hoe je de auto gaat financieren. Voor de financiering van een lease auto voor ondernemers zijn verschillende mogelijkheden. De meest voorkomende variant is financial lease. Financial lease heeft voor ondernemers namelijk een aantal voordelen. Zo ben je direct economisch eigenaar van de auto. Doordat je hem je balans kunt zetten als investering, is de lease auto fiscaal aftrekbaar. En dat scheelt aanzienlijk.

Lease auto voor ondernemers

De financieringen van een lease auto voor ondernemers

Als eenmanszaak of zelfstandige zonder personeel heb je vaak maar een lease auto nodig. Niet elke bank of investeerder zit daar op te wachten. De grote zakelijke leasecontracten zijn vaak gericht op grote bedrijven. Gelukkig zijn er ook lease maatschappijen waar je als kleine zelfstandige prima terecht kunt. Mobility Service Finance is zo’n bedrijf dat zich richt op kleinere ondernemers. Ook fijn, er komt geen papierwerk aan te pas. Alles wordt digitaal geregeld. Dit scheelt enorm veel tijd en bespaart daarmee ook geld. Want elke ondernemer weet, de tijd die jij besteedt aan administratieve rompslomp, kun je niet besteden aan ondernemen en geld verdienen.

Financial lease

Lees meer over de mogelijkheden van financial lease

Wil jij ook een lease auto voor ondernemers met financial lease financiering van Mobility Service Finance? Kijk dan eens op de website www.tankpas-aanvragen.nl en lees meer over de mogelijkheden voor auto lease. En kijk gerust ook even verder naar de mogelijkheden om een tankpas aan te vragen. Als je weet hoeveel je kunt lenen voor je lease auto dan kun je ook direct al verder kijken naar het merk en type auto dat je zoekt. En wie weet rijdt jij binnenkort rond in je eigen lease auto.