Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Kwaliteit schokdempers vind je hier!

schokdempers

Goede schokdempers zorgen er immers voor dat jij een drempel eenvoudig overheen kunt rijden. Als deze niet goed werken, dan is dit erg slecht voor je auto en dat is zonde toch? Ook bij ons was dit kapot en hadden dit pas in de gaten nadat wij een drempel namen. Het leek wel alsof wij werden “geklutst” in de auto, iets waarvan je direct merkt dat er iets niet klopt.

schokdempers

Nadat wij het in de gaten hadden zijn wij gestopt. De schade ook direct bekeken en hier konden wij in het begin ook niks vinden. Voorzichtig zijn wij naar huis gereden aangezien je geen kuil in de grond kunt hebben. Laat staan dat je een weg vol met drempels moet doorstaan.

schokdempers

Snel gevonden

Uiteindelijk ben ik dan ook op het internet gaan zoeken. Hier kwamen wij erachter dat de schokdempers niet meer mee wilde werken onder onze auto. Balen natuurlijk, echter wisten wij dus ook niet goed hoe dat dit vervangen moet worden. Naar de garage gaan om dit te laten maken is ver boven ons  budget. Hierdoor hebben wij er dan ook voor gekozen om het zelf te gaan monteren. Een goede vriend van ons is automonteur en gelukkig had hij nog wel tijd vrij om te helpen. Onze auto rijdt weer onwijs lekker! Dat alleen maar dankzij onze bestelling op de website van dutchcarparts.nl!