Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Tips om goedkoop te parkeren bij Schiphol

Kan iemand mij handige tips geven om goedkoop te parkeren op Schiphol? Elk keer wanneer iemand op reist gaat horen wij dit. Vandaag gaan wij enkele tips delen met u om goedkoop te parkeren bij Schiphol.

Tip 1

Begin ruim van tevoren met een online research, zo alleen kun je weten welke goedkope alternatieven er zijn om bij Schiphol te parkeren. Aan de hand van de duur van u reis kunt ook een betere selectie maken. Als u van een verre afstand komt en op een ongeschikt tijdstip moet aanmelden dan kunt u het best gaan voor Schiphol park, sleep & fly, dat staat vast.

Parkeren

Tip 2

Wilt goedkoop parkeren bij Schiphol dan zou u ook kunnen gaan voor shuttle service parkeren. U parkeert op elk gewenste kilometer afstand en dan wordt u afgehaald binnen 10 tot 15 minuten en wordt u afgezet bij de vertrekhal. Een extra tip die bij deze gaat is het online reserveren.

Tip 3

Als je naast het goedkoop parkeren bij Schiphol ook nog wat extra geld wilt verdienen dan kan dat ook, als je niet oppast dan parkeer je zelfs gratis en verdien je geld terwijl je aan het reizen bent. Natuurlijk kun je hiervoor ook eerst uitkijken naar de beste alternatieven die bij u passen. 1 van de alternatieven die hier aan de orde komt is Valet parkeren en rent service.

Naast deze tips zijn er een heleboel andere kleine tipjes, maar dit waren echt de 3 beste tips die u zou kunnen meenemen voor het goedkoop parkeren bij Schiphol.