Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Autorijlessen Tilburg groot succes

De rijlessen die ik afgelopen maanden heb gevolgd hebben me veel goeds gedaan want ik moet over een week examen doen. Het theorie-examen heb ik de week erna. Ik ben echt verbaasd hoe snel ik de lessen heb afgerond bij autorijlessen Tilburg want ik heb maar 15 lessen nodig gehad.

https://youtu.be/Ahu8P35BqkE

Wist al het een en ander over rijden

Voordat ik begon aan de rijlessen bij autorijlessen Tilburg wist ik al het een en ander over rijden. Zelf had ik al wel eens eerder in een auto gereden bij mij thuis. We hebben namelijk een grote oprijlaan en daar heb ik wel eens een paar keer op gereden om eventjes te oefenen. Ook rij ik al 10 jaar op een grasmaaier thuis. Misschien heeft dat er iets mee te maken dat ik snel het autorijden onder de knie heb gekregen.

Proefles

Zit met alle vertrouwen thuis te wachten

De lessen vond ik naar mijn mening erg goed gegaan. Ik vond de auto waarmee ik rijlessen heb gevolgd een erg fijne auto om in te lessen. Ook was het een automaat, dat was al helemaal een voordeel! De rijinstructeur was ook heel aardig en vooral duidelijk. Ook kon ik heel gemakkelijk mijn lessen inplannen. Nu ik volgende week op moet voor het eindexamen zit ik met volle vertrouwen thuis, dit komt mede door de autorijlessen Tilburg. Naast vertrouwen voor het praktijkexamen heb ik ook alle vertrouwen in een goede afloop van het theorie-examen, dit komt mede door de cursus die ik hiervoor heb gevolgd bij autorijlessen Tilburg. In de Cursus werden veel handige tips en ezelsbruggetjes verteld die ik heel goed en makkelijk kan onthouden.