Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Rijbewijs Ede: Welke rijschool kies jij?

rode-auto

Ik was al een tijdje opzoek naar een geschikte rijschool om mijn rijbewijs te halen zodat ik met de auto naar school kan. Sinds kort hebben al mijn vrienden hun rijbewijs gehaald en ben ik nog de enige over die geen rijbewijs heeft. Nu dat mijn vrienden hun rijbewijs hebben halen ze me elke dag op om samen naar school te gaan. Mijn vriend adviseerde mij te gaan zoeken op Rijbewijs Ede.

 

Eigen rijbewijs

Het is tijd dat ik voor mijn rijbewijs ga want het is natuurlijk niet altijd leuk voor mijn vrienden om mij elke dag op te halen en weer naar huis te brengen van school. Dus ben ik gaan zoeken naar een rijschool die bij mij het beste past. Wat er blijkt uit mijn zoekresultaat is dat in mijn omgeving er vele rijscholen zijn die mij auto-hulpaanspreken maar het was moeilijk voor mij om de verschillen te zien tussen de rijscholen.

Welke rijschool kies jij?

Ik vroeg mijn moeder voor advies omdat mijn moeder veel mensen kent die een rijschool hebben. Mijn moeder adviseerde om samen met haar te gaan kijken wat bij mij het beste past. Me moeder had het ooit over ANWB rijschool Ede. Zij hebben goede rij instructeurs en kunnen goed omgaan met hun leerlingen.

blauwe-auto

Contact

Ik heb ANWB rijschool Ede benadert via de telefoon. Het telefoongesprek verliep prettig af en heb veel informatie gekregen over de rijschool. Ik ben heel erg blij dat ik al binnenkort kan beginnen!