Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Rijschool Terneuzen gezocht

Het behalen van je rijbewijs is nu eenmaal iets wat iedereen massaal doet wanneer hij of zij de leeftijd heeft behaald waarop het toegestaan is. Ikzelf had dit gevoel dus niet, wilde eerst gaan studeren alvorens ik voor mijn rijbewijs ga! Nu dat ik afgestudeerd ben is het ook voor mij hoog tijd geworden dat ik ga zoeken naar een Rijschool Terneuzen en omstreken voor mijn rijbewijs. Zelf had ik wel een tal van eisen waar ik op ben gaan zoeken! Het ging er bij mij met name om dat de kosten voor mijn rijbewijs aan de lage kant blijft alvorens ik akkoord ga geven. Niet te vergeten wil ik een vaste prijs horen wat het totaal gaat kosten, toch wel prettig genoeg om te weten wat het gaat kosten voordat je begint toch?

simg_image_1_crop

Online gezocht

Ik kan er ook voor kiezen om in de stad te gaan zoeken maar als ik via het internet alles kan vinden is toch gemakkelijker?

Door op het internet te zoeken naar een Rijschool Terneuzen en omstreken ben ik terecht gekomen bij Chris Roelse. Deze rijschool is een stuk voordeliger als wat ik elders in de regio had gevonden, natuurlijk is dit erg belangrijk waardoor ik telefonisch contact heb gezocht met hun! Uiteindelijk was het geen probleem om mijn rijbewijs bij hun te gaan halen en heb een proefles aangevraagd. Deze les heb ik vorige week gehad en moet echt zeggen dat het onwijs gaaf was! Lichtelijk zenuwachtig maar dat was met een paar minuten verdwenen!

046-300x200