Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Zoek een rijschool die bij je past

Wil je rijlessen nemen maar weet je niet zo goed bij welke rijschool je dat wilt doen? Kijk dan eens op internet rond. Je zult een groot aanbod aan rijscholen vinden waaronder Rijschool Dekker

Hoog slagingspercentage is gunstig 

Rijschool Dekker werkt in de omgeving van Eindhoven en is de oudste rijschool van het land. Ze hebben een hoog slagingspercentage hetgeen voor jou als leerling natuurlijk gunstig is. Dit betekent dat veel leerlingen de eerste keer al slagen voor hun rijbewijs. Ze laten de leerlingen dan ook pas op examen gaan als zij van mening zijn dat ze er aan toe zijn en niet eerder. 

Rijschool voor lessen voor ieder vervoermiddel

Bij Rijschool Dekker kun je terecht voor alle verschillende rijbewijzen, dus voor zowel motor als luxewagen, maar ook voor bus, vrachtwagen en aanhanger. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is dan neem je het beste eerst een kijkje op de website van de rijschool. Je kunt ook contact met de rijschool opnemen door ze te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt tevens het contactformulier invullen dat je op de website vindt zodat zij na ontvangst contact met jou opnemen. 

Infomiddag bijwonen

Als je graag wilt weten of de rijschool bij je past en hun manier van werken iets voor jou is kun je je aanmelden voor een infomiddag. Op die middag maak je kennis met de mensen van de rijschool en kun je informatie inwinnen over lessen, examens enzovoort. Ook krijg je een gratis proefles zodat je kunt bekijken of dit wat voor jou is.