Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Mijn zoon gaat zijn scooterrijbewijs halen!

heftruckcertificaat

Mijn zoon is binnenkort jarig en hij wilt heel graag zijn scooterrijbewijs halen. Omdat hij zijn best doet op school ga ik voor hem zijn scooterrijbewijs betalen. Hij weet nog van niks en daarom ben ik op zoek gegaan naar een rijschool waar hij zijn scooterrijbewijs kan halen.

Wesseldijkwesseldijk-3re1

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar een goede rijschool hier in de regio. Door de zoekmachine ben ik terecht gekomen op de website van rijschool Wesseldijk. Op de website had ik gelezen dat het zelfs mogelijk is om je scooterrijbewijs in een dag te halen als je geluk hebt. Het is namelijk zo dat je niet hoeft te lessen voor een scooterrijbewijs. Je hoeft alleen maar op te gaan voor je theorie examen en je praktijkexamen.

Het leek mij wel leuk om mijn zo’n zo snel mogelijk aan een scooterrijbewijs te helpen en daarom heb ik contact opgenomen met rijschool Wesseldijk. Toen ik het een en ander geregeld had wist ik zeker dat dit een goede rijschool was voor mijn zoon.

Op de verjaardag van mijn zoon heb ik hem een envelop gegeven. Mijn zoon wist gelukkig van niks en had eerst gedacht dat het geld was. Toen hij zag dat hij zijn scooterrijbewijs mocht halen was hij ontzettend blij!

Wesseldijk-4567Een week later ging hij op voor zijn theorie examen die hij in een keer gehaald heeft. Helaas kon hij zijn praktijkexamen niet dezelfde dag doen. Een week later heeft hij zijn praktijkexamen gehaald.

Hij heeft het nu al over zijn autorijbewijs, maar daar moet hij nog even op wachten.