Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Gehele dag van topvervoer voorzien

Taxi Aria

Taxi Aria Al jaren werk ik als promotiemedewerker voor een computerbedrijf. Op het bedrijf waar ik werk worden vaak nieuwe computerprogramma’s ontworpen. De taak van mij is dan om deze programma’s te promoten bij bedrijven. Ik doe dat dan door middel van een overtuigende en vooral aantrekkelijke presentatie te maken en die vervolgens te presenteren bij het bedrijf. Ik doe het goed, want meestal behaal ik het doel; het bedrijf koopt dan het computerprogramma. Zelf vind ik het echt het beste werk wat bij mij past. Soms zit er wel eens een minpuntje aan. Want als ik geen bedrijfswagen tot mijn beschikking heb, is het noodzakelijk dat ik zelf vervoer regel.

 

Geen optie om met het openbaar vervoer te gaan

Zo had ik vorige week een aantal afspraken in verschillende plaatsen in het land. Om deze dag met het openbaar vervoer te gaan, was voor mij geen optie. Dit omdat de afstanden vrijwel te groot waren. Ook zou ik het niet redden om dan steeds op tijd te komen bij de bedrijven. Daarom moest ik een ander alternatief verzinnen. Na een niet al te lange tijd wist ik het andere alternatief al. Namelijk taxi Doetinchem. Op de site van taxi Doetinchem las ik dat ze ook aan zakelijk vervoer doen. Van locatie naar locatie. Dat leek me wel wat.

Taxi Aria

Niet teleurgesteld

Daarom nam ik contact op met taxi Doetinchem. Aan de telefoon kreeg ik te horen dat het geen enkel probleem was om op de genoemde dag mij van vervoer te voorzien. Ik kon het gelijk noteren in mijn agenda. Ik vond de gang van zaken erg snel gaan. Op de dag dat ik vervoerd werd, stond de taxi ruim op tijd klaar op de afgesproken locatie. De dag ging uiteindelijk snel voorbij, dit kwam vooral door taxi Doetinchem die mij snel van de ene naar de andere locatie bracht. Ik ben erg tevreden over de geleverde dienst en keer in de toekomst zeker nog een paar keer terug bij taxi Doetinchem. Ze hebben me niet teleurgesteld!