Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Snel in eigen land dankzij taxi Tilburg

taxi tilburg

taxi tilburgVorige week zijn ik en mijn vrouw teruggekomen van een welverdiende vakantie in Toscane.

We hebben erg genoten op het eiland en hebben optimaal genoten van het lekkere weer en de rust. Toen de week helaas het einde naderde maakten we ons klaar voor de terugreis naar Nederland. Omdat we niet naar Schiphol maar naar Düsseldorf vlogen, keken we er een beetje tegen op. Maar toen mijn vrouw begon over het vervoer van taxi Tilburg, vonden we de terugreis al wat minder erg.

Erg blij met het vervoer

Voor dat we op vakantie gingen, hadden we al vervoer geregeld van Düsseldorf naar huis. Taxi tilburg ging ons voorzien van de terugreis naar huis. We hadden een afspraak gemaakt dat ze ons vanaf de luchthaven in Düsseldorf naar huis zouden brengen. We vonden het erg fijn dat taxi tilburg ons wilde ophalen in het buitenland.

taxi tilburg

Voordat we het wisten waren we alweer thuis

 

Toen we arriveerde op de luchthaven van Dusseldorf en vervolgens naar de uitgang liepen, gingen we op zoek naar taxi Tilburg. Omdat er veel auto´s stonden, was het even moeilijk voor ons om de taxi te vinden. Maar na telefonisch contact te hebben gehad kwamen we erachter waar de taxi zich bevond. Bij aankomst bij de taxi werden we hartelijk verwelkomd en vroeg de chauffeur of we een fijne vakantie hadden gehad. Taxi Tilburg ervoeren wij als een erg vriendelijke taxi. Tijdens de rit hebben nog een leuk gesprek gehad en voordat we het wisten waren we alweer thuis in Enschede. Als we in de toekomst nog een keer reizen vanaf de luchthaven in Düsseldorf, weten we welke taxi we moeten inschakelen.