Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

De sleepdienst van AutoRobel helpt je graag uit de brand

Sleepdienst

Oh nee, je bent net onderweg naar huis en je auto stopt ermee. Dit is al heel vervelend, maar dan weet je ook niet eens welke sleepdienst je moet bellen. Alleen maar pech dus… Maar wat nou als je deze situatie wat dragelijker kon maken door de gratis sleepdienst van RobelMobiel in te huren.


Pech

Gratis sleepdienst

Deze gratis dienst is zeker een redder in nood. Je kan namelijk bellen naar de klantenservice van RobelMobiel waar binnen no-time opgenomen wordt. Tijdens dit gesprek word je geholpen door een van de vriendelijke werknemers die je graag te hulp staan. Omdat dit bedrijf in Arnhem zit zijn ze er razendsnel en brengen ze jouw auto naar hun garage in Arnhem of Nijmegen. Ze beschikken over verschillende voertuigen dus je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw auto niet mee kan. Eenmaal in de garage wordt gekeken wat het probleem is, hoelang de reparatie gaat duren (als het mogelijk is) en hoeveel het gaat kosten. Er is natuurlijk ook de kans dat de specialisten het ter plekke op kunnen lossen wat natuurlijk al helemaal fijn is.


Onderweg

Eigen ervaring

Als ik één euro zou krijgen elke keer dat mijn auto kapot gaat dan zou ik nu ongetwijfeld rijk zijn. Ik heb dus ook al verschillende sleepdiensten ingeschakeld, maar ik was over geen van de diensten tevreden. Ik zit nu al een tijdje bij RobelMobiel en ik ben er erg blij mee. De service is erg goed en ze reageren snel na mijn belletjes. Ook op de garage handelen ze erg snel. Omdat alle medewerkers veel productkennis hebben doen ze het in ieder geval erg goed en hoef ik mij geen zorgen te maken. Ik raad iedereen zeker aan om gebruik te maken van deze gratis sleepdienst. Neem het van mij aan dat het veel tijd en geld scheelt. Dus waarom niet?