Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Een retro scooter leasen

Een scooter op afbetaling kopen is voor veel mensen de ideale oplossing. Het kan lastig zijn om het bedrag van een scooter in één keer op te hoesten. Door een scooter te leasen kun je een aantal jaar doen over het afbetalen. Bij scooterkopenonline.nl hebben ze daar speciaal rekening mee gehouden. Je kunt hier zelf een scooter uitkiezen en vervolgens een leaseplan uitzoeken die bij jouw financiële situatie past. De duur van het leaseplan is daarbij uiteraard een belangrijke factor. Gelukkig zijn ze daar ook heel flexibel mee. Als klant kun je zelf bepalen of je de scooter in 36, 48, 60 of 72 maanden wilt afbetalen. Het spreekt daarbij voor zich dat het maandelijkse bedrag bij een langere betalingstermijn naar beneden gaat. Er zijn veel modellen van topmerken waar je als klant uit kunt kiezen. De retro scooter is weer aan een opmars bezig. Dat zijn scooters die hetzelfde uiterlijk en dezelfde uitstraling hebben als de modellen uit de jaren ‘50.

De reden voor de populariteit van de retro scooter

De jaren ‘50 is de eerste periode waarin scooters door een groot publiek werden gebruikt. Het vervoermiddel werd beschikbaar voor de gewone consument. Je zou dus kunnen zeggen dat de scooter sinds de jaren ‘50 deel is gaan uitmaken van het straatbeeld. De modellen van toen hadden grote koplampen, een breed stuur en ronde vormen. De retro scooter kenmerken zich bovendien met chromen randjes en een groot en lang zadel waar je makkelijk met z’n tweeën op kunt plaatsnemen. Deze karakteristieken zorgen voor een fantastisch ontwerp voor een scooter. Het uiterlijk is dan ook de hoofdoorzaak van de wederopstanding van deze modellen.

Moderne techniek in een retro jasje

Een retro scooter ziet eruit als een model uit de jaren ‘50. In de periode tot nu is er natuurlijk veel veranderd. Er zijn enorme sprongen gemaakt in de techniek en ook scooters zijn van een veel hogere kwaliteit dan ze toen waren. Met een retro scooter combineer je het beste van twee werelden. Je krijgt het toonaangevende design uit de jaren ‘50 met de nieuwste technieken uit deze tijd.