Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Milieuvriendelijk bezorgen

elektrische bezorgscooter

Wil je extra service bieden als bedrijf en producten of maaltijden thuis bezorgen, dan kun je er niet meer omheen om daarbij ook aan het milieu te denken. Ook je klanten vinden dit belangrijk, en zullen op deze manier eerder een bestelling bij je doen. Door gebruik te maken van een elektrische bezorgscooter, ben je niet alleen milieuvriendelijk bezig maar denk je ook aan de uitstraling van je bedrijf. Met de bezorgbox op de scooter breng je snel en eenvoudig je producten naar de klanten, en kun je direct laten zien van welk bedrijf de bezorger is met bijvoorbeeld de kleuren. 

Grote actieradius

Omdat de scooter elektrisch is kom je nooit meer met een lege tank te staan, de batterij kun je eenvoudig opladen in het stopcontact. Wens je een extra batterij om altijd zeker te zijn dat je niet stil komt te staan, dan kun je deze ook meenemen. Onder de voetensteun is een speciale ruimte gemaakt bij de elektrische bezorgscooter om een extra batterij mee te nemen. Op deze manier kun je niet alleen verder rijden, maar bezorg je ook meer producten bij je klanten. Je denkt met de scooter ook na over de toekomst en het milieu, bijkomend voordeel is dat de scooter lekker stil is. 

elektrische bezorgscooter

Ga voor een stoere uitstraling

Voor de bezorger is natuurlijk de uitstraling ook belangrijk van een elektrische bezorgscooter, met dit flitsende model kun je met een gerust hart overal naartoe. De brede banden en de stoere koplamp maken de scooter modernen stoer, kies je voor een flitsende kleur dan val je lekker op. De bezorgbox kun je in verschillende formaten kopen bij e-riding.nl, eventueel met logo of in de kleuren van je bedrijf. Of bezorgers erop willen rijden hoef je geen zorgen over te hebben natuurlijk. Wie wil er nu niet op dit stoere maar toch milieuvriendelijke exemplaar rijden.