Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Op zoek naar een logistiek bedrijf?

Melis Logistics

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een logistiek bedrijf, dan bent u bij Melis Logistics aan het juiste adres. Deze partij is flexibel en betrouwbaar en hebben al 100 jaar ervaring. Ze weten dus precies wat er in zo’n transport proces gedaan moet worden en kunnen u hier als de beste bij helpen. Door zijn van een internationale transport partner kunt u met een gerust hart uw transport door hun laten uitvoeren. Meer weten over deze partij? Lees nu verder.

Diensten van Melis Logistics

Buiten het nationaal transport, verzorgen zij ook het internationale transport. Wanneer u besluit om Melis Logistics als logistieke partner te hebben, kunt u er zeker van zijn dat het proces goed verloopt. U kunt altijd uw order volgen door middel van een Track & Trace code. U weet dus precies waar u aan toe bent in dit proces. Daarbij zijn ook verschillende spoedklussen of 24-uurs ritten mogelijk. Een andere dienst die zij aanbieden is warehousing.

Alle mogelijkheden van Melis Logistics

U kunt niet alleen gebruik maken van het transport van Melis Logistics voor grote orders, maar ook voor kleine orders is dit geen probleem. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen zij u precies bieden wat u nodig heeft. Daarbij weten de chauffeurs inmiddels het wegennet uit hun hoofd, dus ze zullen de bestemming snel bereiken.

Voordelen van Melis Logistics

Melis Logistics is een hecht familiebedrijf en dat willen zij zo ook laten voelen door hun werknemers en klanten. Werknemers krijgen sowieso een goed werkveld en worden behandeld als familie, waarbij er met klanten een vriendschappelijke band wordt opgebouwd. Hier wordt dus gebruik gemaakt van veel respect voor beide partijen.

Vragen over Melis Logistics

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit logistiek bedrijf – Melis Logistics? Neem dan contact met ze op. Hun medewerkers staan u graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Op de website kunt u ook een offerte aanvraag insturen, waarnaar er contact met u wordt opgenomen.