Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Plezier met een E-chopper!

Wat kun je toch veel plezier beleven met een E-chopper! Voor een aantal weken terug kwam een goede vriendin van ons langs met dit bericht. Zij was met haar werk op stap geweest en hadden dit gehuurd. De prachtige landschappen ervaren middels deze chopper vond zij helemaal geweldig! Aan haar enthousiasme te horen wist ik zeker dat wij dit ook erg leuk zouden vinden. Zodoende zijn wij op het internet gaan zoeken naar dit bedrijf die het mogelijk maakt. Vrij snel kwamen wij terecht op de website van e-chopperhuren.nl. De prijzen welk zij hanteren zijn erg aangenaam en dan heb ik het nog niet gehad over de enthousiasme! Het bracht mij gewoon een glimlach!

Aangezien wij dit ook graag wilde doen. Hebben mijn partner en ik ervoor gekozen om een boeking te plaatsen bij dit bedrijf. Binnen een paar tellen werd het bevestigd en konden wij alleen nog maar de dagen aftellen.

Wat een schitterende rit!

Toen het zover was dat wij erheen konden gaan hadden wij gelukkig mooi weer. De temperatuur mocht nog wel wat hoger, maar dat zal de pret vast en zeker niet drukken. Enfin, onze rit was in een woord geweldig! Wij hebben genoten van de omgeving om ons heen. De wilde dieren bekeken die wij per toeval tegenkwamen! Kortom, neem zelf ook eens een kijkje als jij hier meer over te weten wilt komen!