Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Voordelig parkeren op de luchthaven

Airportdeal.nl

Ga je op vakantie met het gezin dan is naar het vliegveld altijd een dure grap, neem je de taxi of de trein dan loop je altijd te sjouwen met koffers en gedoe. Door gebruik te maken van je eigen auto naar de luchthaven ben je daar in ieder geval vanaf. Het is niet alleen voordeliger, je hebt direct je auto weer als je bent geland. Airportdeal.nl zorgt ervoor dat je nooit te veel betaald om je auto te parkeren op verschillende luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Vergelijk de verschillende aanbieders om te voordeligste te selecteren.

Airportdeal.nl

Werkwijze om een parkeerplaats te zoeken

Bij Airportdeal.nl is het heel eenvoudig om de goedkoopste parkeerplaats te vinden bij de luchthaven. De luchthaven waarvan je vertrekt voer je in op de website, de datum en eventueel andere gegevens. De parkeerplaatsen die je krijgt zijn uitsluitend betrouwbare parkeergelegenheden. Heb je een reservering gedaan dan krijg je een e mail met alle informatie die je nodig hebt om alles soepel te laten verlopen. Bij vertrek je auto voorrijden en parkeren en je kunt vertrekken, eenvoudiger en voordeliger kan het niet.

Verschillende soorten van parkeren op een luchthaven

Airportdeal.nl

Ga je lang op vakantie dan kun je de auto parkeren op een vliegveld in België, Nederland of Duitsland. Naast het parkeren via Airportdeal.nl leggen we je ook de verschillen uit tussen shuttle en valet parking. Wij weten precies wat voordelig is in jou geval, informeer naar de mogelijkheden voor lang parkeren. Tevens kun je sparen voor korting op vliegtickets met zogenaamde Award Miles.