Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Scooters als wagenpark, een echte oplossing!

Het hebben van een wagenpark is voor veel bedrijven echt een must. Je werknemers moeten immers toch ergens naartoe kunnen gaan. Hiervoor moeten ze soms grote afstanden overbruggen. Het is dus enorm goed om je werknemers een vervoermiddel te geven. Een logische gedachte is dan om een aantal auto’s aan te schaffen, maar wist je ook dat je scooters in gebruik kan nemen? Wil je weten wat daar de voordelen van zijn? Lees dan snel verder!

Scooter in de stad

Een enorm groot voordeel van een wagenpark is het rijden in de stad. Iedereen weet natuurlijk dat het rijden met een auto in de stad een groot drama is. Het is er altijd druk en je staat snel in de file. Om nog maar over het vinden van een parkeerplaats te zwijgen. Dat is natuurlijk ook een groot drama. Het resultaat is meer reistijd, waardoor er minder gewerkt kan worden. Gelukkig heb je hier met een scooter geen last meer van. Je kunt namelijk gewoon over het fietspad naar de andere kant van de stad rijden en je kunt de scooter overal parkeren. Hoe ideaal is dat?

Rijbewijs

Natuurlijk hebben je werknemers wel een scooter rijbewijs Amsterdam nodig om veilig op de scooter te kunnen rijden. Sommige mensen hebben al een scooterrijbewijs, maar anderen zullen hem nog moeten halen. Het is voor iedereen het beste om een algemene scooterdag bij Dagcursus te organiseren. Op deze manier kunnen de werknemers binnen een dag hun scooterrijbewijs halen.