Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Bezoek deze fietsenwinkel Souburg maar eens, zeker de moeite waard

fietsenwinkel Souburg

De FietsenmakkerElk weekend wanneer ik iets afspreek met mijn vrienden, ga ik hier met de fiets naar toe. Op deze wijze kunnen we allemaal iets drinken en zo toch veilig deelnemen aan het verkeer. Iedereen woont dan ook op fietsafstand van elkaar en zo kunnen we eenvoudig bij elkaar langs gaan.

Echter had ik afgelopen weekend een lekke band, althans dat dacht ik. Toen ik eenmaal thuis was, wilde ik deze eenvoudig plakken. Dit heb ik dan ook al meerdere malen gedaan en het is heel eenvoudig. Al moet ik wel zeggen dat ik dat liever bij de voorband doe. Deze kun je namelijk vaak van de fiets afhalen waardoor het makkelijker wordt. Wanneer de achterband lek is, dan kost het iets meer moeite. Helaas had ik de pech dat het de achterband was. Toen ik deze eenmaal aan het repareren was, zag ik dat er meer aan de hand was. Er was dus ook iets mis met de kettingkast. Vandaar dat ik maar mijn fietsenwinkel Souburg moest gaan.

fietsenwinkel Souburg

De website heet fietsenmakker-middelburg.nl 

Omdat ik hier ook mijn fiets had gekocht viel de reparatie gelukkig niet onder de garantie. Ik moet zeggen dat het personeel hier zeer vriendelijk is. Ik kan merken dat de service hier hoog in het vaandel hebben staan. Ik weet dan ook niet precies wat er aan de hand was, maar het duurde maar enkele uren voordat het weer gerepareerd was. Vandaar dat ik deze fietsenwinkel Souburg genaamd De Fietsenmakker aan iedereen wil aanraden die woonachtig is in deze regio. Zij leveren namelijk uitstekend werk!

fietsen