Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Dé Autoschade Direkt waar je geholpen word!

Autoschade Direkt

Heb jij al wel eens gehoord van Autoschade Direkt? Hier kun je jouw voertuig naartoe brengen om de deuken of krassen te laten verwijderen. Wij hebben afgelopen week namelijk op weg naar huis met ons voertuig een motorrijder over het hoofd gezien. Hij had niet in de gaten dat wij linksaf wilde slaan. Hierdoor ben ik tegen hem aangereden en wij hebben beide schade opgelopen. Met name de linkerzijde van mijn voertuig is erg beschadigd. Hier wil ik maar al te graag vanaf aangezien het gewoonweg niet leuk is.

Autoschade Direkt

Online gezocht

Zelf ben ik woonachtig in Rotterdam. Ik ben daarom specifiek gaan zoeken op mijn woonplaats aangezien ik niet een flink eind wil rijden om mijn voertuig te laten maken. Enfin, uiteindelijk ben ik bij Autoschade Direkt terecht gekomen. Gevestigd in mijn woonplaats en werkt op een zeer efficiente manier, aldus de recensies!

Autoschade Direkt

Dit heeft mijn interesse gewekt waardoor ik telefonisch contact heb gezocht. Hier werd mij verteld dat ik foto’s moest maken van de schade en dit vervolgens via de website kon uploaden. Als je dit hebt gedaan dan ontvang je vrij snel een offerte met het totaalbedrag wat de reparatie gaat kosten. Vervolgens heb ik mijn voertuig nader bekeken en iedere kras of deuk heb ik gefotografeerd. Wat dat betreft valt het nog wel mee, alleen de deur staat vol in beeld natuurlijk. Gelukkig kon ik diezelfde dag er al terecht om het te laten repareren! Waar ik met name zo blij mee was, dat je bij dit bedrijf voordelig uit bent om het te laten repareren.