Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

De mogelijkheden Schiphol parkeren

logo-schipholparkeren-final4

Vraag jij je af of het nu op dit moment handig is om bij de parkeerplek op Schiphol te gaan staan?  Het is tegenwoordig mogelijk om alvast jouw plek online te reserveren, slim he! Bekijk hier de verschillende Schiphol parkeren mogelijkheden.Ieder jaar komen er steeds meer auto’s en motor voertuigen bij in Nederland. Hierdoor ontstaat er een tekort aan parkeerplaatsen. Je weet natuurlijk ook dat in de stad parkeren niet gratis is en dat geldt ook bij Schiphol.

P3 parkeerplekken

Ga je minimaal 3 dagen op vakantie? En wil je zo snel mogelijk graag dichtbij Schiphol parkeren. Dan is het parkeerterrein p3 wellicht een goede optie voor jou. Wil jij gebruik maken van brede parkeerplaatsen, laadpalen of parkeerplaatsen voor invaliden? Reserveer dan jouw parkeerplek online. Dit is goedkoper en zo sta je niet voor verrassingen. Reserveren kan minimaal een dag van te voren. Zo betaal je niet de hoofdprijs. 

Plan jij vooruit? Kies voor shuttle parkeren als je wilt parkeren bij een overdekte beveiligde parkeerplaats. Deze parkeerplaats is ongeveer vijftien minuten van Schiphol af. Daar kan je de auto veilig parkeren. Vervolgens word je gratis opgehaald door de shuttle bus die ervoor zorgt dat je met alle bagage op tijd bij de vertrekhal staat.

Valet parkeren 

Laat jouw auto veilig parkeren door een van de professionele valets en ga gerust op reis. De valet is een chauffeur die jouw auto veilig geparkeerd en weer ophaalt op het moment dat je weer terugkomt van vakantie.