Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Schade melden bij ABS De Kade

Iedereen heeft het vast wel eens meegemaakt. Je let niet goed op de weg, of je bent er op dat moment “even” niet bij. Het feit dat je achter het stuur zit dien je ervoor te zorgen dat je met de volle verstand erbij bent wil je geen ongelukken veroorzaken toch? Echter gebeurt het vast en zeker wel een keer bij iemand dat je schade rijdt aan je voertuig. Erg vervelend aangezien je hier nooit op zit te wachten. Bij ABS De Kade ben je dan ook van harte welkom wanneer je schade aan je voertuig hebt en je dit opgelost wilt hebben.

logo

Tevens is het ook bij hun mogelijk om je voertuig te laten taxeren wanneer het niet jouw schuld is dat er schade is. Denk hierbij aan het feit dat als er iemand bij jou achterop rijdt en jij hier niet schuldig aan bent. Bij ABS De Kade gevestigd te Eindhoven kan je jouw voertuig laten taxeren om zo goed mogelijk de schade op te nemen.

slider1-940x350

Waarom taxeren?

Wanneer er een ongeluk is plaats gevonden met jouw voertuig komt er een hoop verzekeringswerk aan te pas. Het voertuig dient te worden getaxeerd om zo een goed mogelijk beeld te krijgen van de schade wat is ontstaan. Met behulp van een schade expert kan je ervoor zorgen dat alles op de professionele wijze gebeuren zal. Dit houdt dan ook in dat je het voertuig door hun getaxeerd moet worden om een zo goed mogelijke afhandeling te hebben met de verzekering.