Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Snelle hulp van de garage Eindhoven

slider1-940x350Een tijdje geleden waren mijn man en ik onderweg naar Venlo. Zelf wonen wij in Tilburg, dus we hebben ervoor gekozen om de snelweg over Eindhoven te nemen. Toen we net Tilburg uitreden, hadden we echter een garage Eindhoven nodig, want we waren in een klein ongeluk terecht gekomen.

Op het moment dat je het huis verlaat, verwacht je natuurlijk niet dat je zometeen in een auto-ongeluk terecht komt. Jammer genoeg is dat echter precies wat ons overkwam. Ik bedoel, ik weet natuurlijk wel dat zoiets kan voorkomen, maar de meeste mensen zijn eigenlijk zo. Ze denken gewoon dat het hun nooit zal overkomen. In dit geval had ik het dus goed mis.

logo (47)

Een klein ongelukje

Het was eigenlijk een heel stom gebeuren allemaal. We kwamen net de hoek om en gaven duidelijk de richting aan. Blijkbaar was degene tegenover ons het hier niet mee eens, en sloeg op hetzelfde moment rechtsaf, net als wij. Mijn man zat achter het stuur en zag het net te laat. We botsten dus tegen elkaar, maar gelukkig was het niet te ernstig. Niemand is gewond geraakt, maar onze auto had wel een flinke klap meegekregen en er kwam zelfs rook uit de motorkap. Zo wilden we natuurlijk niet verder. De andere bestuurder was wel zo eerlijk om ook te stoppen en zijn contactgegevens door te geven, zodat we het met de verzekering zouden kunnen regelen.

schadeherstel

Uiteindelijk waren we echter op zoek naar een garage Eindhoven, want met rook uit de motorkap voelt het niet echt veilig om het hele eind verder te rijden naar Venlo. Gelukkig konden we gelijk terecht bij De Kade en we werden hier bijzonder vriendelijk geholpen. Uiteindelijk regelden ze zelfs alles met de verzekering. Een echte top service!