Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Auto kopen, dit moet je weten!

auto occasion

Je personeel voorzien van bedrijfsauto’s is in iedere onderneming een mooie stap. Het is een volgende stap in het proces richting een volwassen organisatie omdat je laat blijken dat je als onderneming vermogend genoeg bent om je personeel in bepaalde gemakken te voorzien. Een bedrijfsauto kan in verschillende situaties handig zijn voor je personeel. In sommige gevallen is een bedrijfsauto aantrekkelijk als het personeel een grote afstand moet afleggen voor woon-werkverkeer. Ook kan het voorkomen dat het personeel veel op bezoek moet bij externe partijen. In het laatste geval is het al helemaal aan te raden om over te gaan op bedrijfsauto’s. Er zijn diverse manieren om het personeel te voorzien in bedrijfsauto’s, we zullen vandaag de meest gangbare voor je op een rijtje zetten.

Aanschaf bedrijfsauto’s

Je kunt ervoor kiezen om bedrijfsauto’s aan te schaffen voor je personeel. Dit is echter een enorme investering en past niet echt meer binnen de huidige maatschappelijke verwachtingen rondom een bedrijfsauto. Een gekochte bedrijfsauto kost een medewerker bijvoorbeeld enorm veel belasting, omdat ze een hele waardevolle gift ontvangen van hun werkgever. Kom gerust eens langs bij Autobedrijf Otto Voortman voor meer informatie!

Huren bedrijfsauto’s

Een auto huren voor je personeel kan een goede optie zijn als je heel af en toe een auto nodig hebt. Zo kunt u de auto huren voor de specifieke periode waar de auto in nodig is. Als u bijvoorbeeld één keer per maand op de 7e van de maand een auto nodig hebt voor twee medewerkers, kan een huurauto een goede uitkomst zijn. De huurauto’s zijn voor langere tijd vaak duur, maar kunnen voor een korte periode wel uit.

Leasen bedrijfsauto’s

Het leasen van bedrijfsauto’s is een goede optie als uw medewerkers structureel een bedrijfsauto nodig hebben. Er wordt een langdurig contract afgesloten met een leasemaatschappij en de medewerker kan gedurende het contract in deze auto blijven rijden. Leasen is vaak voor zowel het bedrijf als de medewerker financieel voordelig in verband met fiscale voordelen.