Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Kies je eigen elektrische auto

Auto van de zaak

Elektrisch rijden wordt meer en meer gemeengoed en wordt bovendien steeds toegankelijker voor iedereen. De overheid heeft subsidies gecreëerd om elektrisch rijden te stimuleren, daarbij komen er steeds meer verschillende modellen op de markt met gunstige prijsstelling. Wij hebben hier onze propositie en dienstverlening helemaal op afgestemd, neem gerust eens een kijkje op ons volledig overzicht elektrische auto’s

Een elektrische auto voor iedereen

Wij bieden een landelijk platform waarop je een elektrische auto kunt leasen en brengen vraag en aanbod bij elkaar. Aan de aanbodzijde, bieden we je een compleet overzicht van alle beschikbare elektrische auto’s in Nederland, inclusief de auto’s die binnenkort worden geïntroduceerd. Aan de vraagzijde de mensen en bedrijven die interesse hebben in het leasen van een elektrische auto.

Online mogelijkheden

Op onze website vind je een volledig overzicht elektrische auto’s in Nederland. Met de filteroptie kun je je voorkeuren kenbaar maken, zodat je makkelijk de auto vindt die aansluit op je wensen en eisen. Na het selecteren van de gewenste auto, is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen bij de betreffende leasemaatschappij. Het was nog nooit zo makkelijk om een elektrische auto te rijden!

De expert in elektrisch rijden

In tegenstelling tot andere aanbieders, focussen wij ons alleen op het leasen van volledig elektrische auto’s. We zijn ervan overtuigd dat de brandstofauto’s en zelfs de hybride auto’s uiteindelijk van het toneel zullen verdwijnen. Deze vind je dan ook niet terug in ons aanbod. Met ons portfolio en onze dienstverlening willen we een bijdrage leveren aan de emissie-vrije samenleving. We verwijzen je graag naar ons volledig overzicht elektrische auto’s.

Adviserend

Naast een volledig overzicht elektrische auto’s op ons platform inclusief selectiemogelijkheden, informeren we je ook over de mogelijkheden van lease van elektrische auto’s. Ook vind je er veel informatie terug over de fabrikanten die elektrische auto’s leveren en over de verschillende modellen. Wil je weten welke elektrische auto’s gunstige bijtelling hebben, het goedkoopst in aanschaf zijn of welke modellen het populairst zijn? Neem dan gauw een kijkje op ons platform.

Wat is de beste elektrische auto?

Het is niet eenduidig te zeggen wat de beste elektrische auto is. En gelukkig maar, dit is voor iedereen persoonlijk en hangt af van een aantal factoren. Voor de ene persoon is luxe en comfort belangrijk, voor de ander een gunstige prijsstelling. Enkele factoren die belangrijk zijn om af te wegen zijn het voorziene gebruik, de actieradius en je budget. Je kunt je voorstellen dat als je veel kleine ritjes in de stad maakt, je op een ander model uitkomt dan wanneer je veel grote afstanden aflegt. Bepaal dus voor jezelf wat je wensen zijn, en selecteer op het volledig overzicht elektrische auto’s jouw beste elektrische auto.