Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Een fietsnavigatie waar meer mee kan

mio cyclo 215 hc

Wie een fietsnavigatie koopt, doe dat in de eerste plaats natuurlijk om te zorgen dat altijd en overal de weg te vinden is. Daarom is het ook slim om een uitgebreid systeem te kopen. De Mio Cyclo 215 HC is daar een goed voorbeeld van. Dit is een systeem dat in heel West-Europa te gebruiken is, omdat de kaarten goed up-to-date zijn. Wanneer je echter een systeem gaat gebruiken, dan is het wel fijn wanneer je er ook net iets meer mee kunt. Juist daar kijk je dan ook naar voordat je tot aanschaf overgaat.

mio cyclo 215 hc

Meer informatie verzamelen

Wanneer je met een 215 HC gaat werken, dan kan je net wat meer over jezelf en je fietsprestaties te weten komen. Dat komt omdat er nog meer informatie wordt verzameld dan alleen de route die je rijdt. Zo wordt bijvoorbeeld ook de cadans gemeten. Dit geeft je een goed indicatie over hoe je het volhoudt. Dat geldt ook voor de hartslag. Daarom wordt er ook een hartslagband bij geleverd. Je hebt op die manier dus al het inzicht dat je nodig hebt om op een fijne manier op pad te kunnen op de fiets.

Gemakkelijk en vriendelijk in gebruik

Het werken met de Mio Cyclo 215 HC is ook nog eens gemakkelijk en vriendelijk. Dat komt bijvoorbeeld doordat het scherm touchscreen is. Bovendien kan het tegen een stootje en is het waterdicht. Dat zijn dus stuk voor stuk wel voordelen voor gebruik op de fiets. Zowel het scherm als de andere knoppen zijn ook gemakkelijk te bedienen. Daardoor kan je altijd simpel op weg en heb je alles binnen handbereik. Je hoeft dus nooit meer de weg kwijt te raken en je hebt altijd het inzicht dat je nodig hebt. Het maakt de fietsnavigatie dus ook wel heel handig bruikbaar.