Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Welke vloer is waar geschikt?

Het uitzoeken van een vloer is altijd een moeilijke taak. Er is enorm veel keuze, waardoor het maken van een keuze al snel moeilijk wordt. Het is al moeilijk om in huis een vloer uit te zoeken, ;laat staan als je dan in een andere ruimte een vloer uit moet zoeken. Zo is het bijvoorbeeld nog ingewikkelder om in een boot, een auto of in een caravan een vloer neer te leggen. Niet iedere vloer is namelijk over geschikt. Wil je weten welke vloeren waar geschikt zijn? Lees dan snel verder!

Boot

Een boot is een van de moeilijkste dingen om een geschikte vloer in te kunnen leggen. Een boot is namelijk niet zomaar iets. Er kan namelijk water op de vloer komen, dus alle vloeren waar hout in zit vallen af. Zo is het geen slim idee om een houten vloer of een vloer van laminaat in een boot te leggen. Tegels zijn enorm zwaar en daardoor dus ook ongeschikt. Het beste dat je in een boot kunt leggen is boot tapijt. Andere opties als zeil of pvc kunnen natuurlijk ook in de boot, maar deze bieden niet het comfort van een tapijtvloer. Een tapijtvloer voelt namelijk warmer aan. Dat is echt wel fijn om te hebben als de onderkant van de boot in het koude water ligt. 

Caravan

Een ander moeilijk iets om een vloer in te gaan leggen is een caravan. Een caravan is een klein huisje op wielen dat achter de auto wordt bevestigd. De auto trekt vervolgens de caravan mee naar de plaats van bestemming. De plaats van bestemming is vaak een vakantieadres. Daardoor is het goed om naar de vloer in de caravan te kijken. Eigenlijk geldt voor de caravan hetzelfde als voor de boot. Een caravan tapijt is de beste optie als vloer.